fbpx

Wijnen en wijnmakers met meerdere onderscheidingen

Wedstrijden, gespecialiseerde tijdschriften, koopgids: onze partnerwijnmakers en hun wijnen staan in de schijnwerpers.

De prijs van het domein

Het mechanisme van groepsverkopen stelt Vitineos in staat om prijzen "vertrekvastgoed" te oefenen en zo een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. De transportkosten worden gedeeld en de opties om uw bestelling te annuleren staan toe dat u geen extra kosten betaalt.

De wijnmaker nodigt zichzelf uit op je tafel

Onze partner-wijnmakers staan aan het hoofd van een klein tot middelgroot bezit. Elk van hun wijn komt voort uit hun eigen werk, van de grootte van de wijnstok tot de botteling, en vertelt hun verhaal. Lees onze beschrijvingen en leer ze kennen. Laat ze een bezoek brengen tijdens een van uw reizen in Frankrijk!

Labels

De praktijken van de partner-wijnmakers volgen de specificaties van biologische wijnen, verkregen in biodynamische (Demeter of Biodyvin), HVE (hoge milieuwaarde), Terra Vitis, Nature en Progress. In een minderheid van de gevallen zijn ze niet gecertifeerd, maar ze beoefenen al jarenlang duurzame landbouw.

Wijnen van een schone landbouw

De door Vitineos geselecteerde wijnmakers willen graag een wijnbouwbedrijf oprichten dat respectvol is voor het milieu en hun wijn vinificeren met de minst mogelijke inputs. Hun opbrengsten zijn laag, een garantie voor goede kwaliteit.

Wie zijn wij ?

Achter Vitineos, Benoit Van den Nieuwenhof, opgeleid ingenieur en familieman, gepassioneerd door wijn. Om zijn passie te delen en de wijnmakers en hun goede wijnen te ontdekken, reorganiseerde hij zijn werktijd om Vitineos te starten.

The Vine, The Earth, The Man

- Een hulpmiddel om een wijnmaker en een wijnliefhebber via een kortsluiting met elkaar te verbinden, om een gemeenschappelijke passie voor wijn te delen - Direct contact met hartstochtelijke mannen, de wijnstok en de aarde aan het werk in duurzame landbouw, gecertificeerd biologisch, HVE (hoge milieuwaarde), biodynamisch of natuur, om een wijn, product van terroir en traditie te creëren, hoge kwaliteit - De praktijk van een eerlijk prijsbeleid en nauwkeurige productomschrijvingen , gevoed door de gemeenschap, voor een optimale keuze en de grootste voldoening van de eindconsument

Wijn proeven...

Elke groepsverkoop wordt voorafgegaan door een gratis proeverij, waarbij u zes wijnen kunt proeven van de aangeboden wijnen. Elk van de drie geselecteerde wijnmakers voor de gecombineerde verkoop presenteert twee wijnen uit zijn assortiment. De andere wijnen worden te koop aangeboden tijdens de proeverij, zodat u ook thuis kunt genieten voordat u bestelt.

Recherche

Panier

 x 

Winkelwagen is leeg

Hoofdmenu

Langue/Taal/Language

Login

Verifiëren om toegang te krijgen tot leden en gegroepeerde inhoud

Registreer